Indiai horoszkóp

 

 

Az Indiai asztrológia,  az összes asztrológia forrása. Az ősi RISHI-k fejlesztették ki annak érdekében, hogy az emberek képet kaphassanak saját problémájukról.

Az indiai horoszkóp egyre ismertebb rendszer nyugaton is,és több ezer éve írták le először szabályait India szent irataiban, a Védákban. A védikus asztrológia megmutatja, milyen karmát hozunk előző életünkből, és ez hogyan befolyásolja létünket jelenlegi tetteinken kívül.

Indiában a hitvilág a reinkarnáción,vagyis az újjászületésen alapszik,úgy hiszik,hogy a lélek nem merül feledésbe,és nem szűnik meg a halál után.Két élet között mi magunk választjuk meg sorsfeladatunkat, amelyet teljesítenünk kell.

Ez a horoszkóp tehát nemcsak tulajdonságainkról informál bennünket, hanem karmánkról és életcélunkról is.

Az Indiai horószkóp abban különbözik az általunk ismert horoszkóptól, hogy a nyugati asztrológia a pontos hely és idő alapján utal a karmára, az indiai horoszkóp jegyei magukban hordozzák a karmát. Az indiai asztrológia a vérmérsékletre és az előző életre vetett hitre épül. Ha elfogadod, hogy több előző életed volt, valamennyi újjászületésed tapasztalatokat ad számodra.

 

Krokodil - Makara (január 15.- február 13.)

 

Korsó - Kumbha (február 14.- március 14.)

 

Hal Mina (március 15.- április 14.)

 

Kecskebak - Mesha (április 15.- május 15.)

 

Bika - Vrishabha (május 16.- június 16.)

 

Emberpár - Mithuna (június 17.- július 16.)

 

Rák - Kataka (július 17.- augusztus 17.)

 

Oroszlán - Simha (augusztus 18.- szeptember 17.)

 

Hajadon - Kanya (szeptember 18.- október 17.)

 

Mérleg - Tula (október 18.- november 16.)

 

Skorpió - Vrischka (november 17.- december 16.)

 

Íj - Dhanus (december 17.- január 14.)

 

 

 

Krokodil - Makara

 
(január 15.- február 13.)

A krokodil bármikor valóra váltja álmait.  E jegy szülöttei elé az életben rengeteg akadály gördül, módszerességükkel azonban könnyen elérhetik céljaikat, s munkahelyükön sem kell tartaniuk attól, hogy elmarad a várva várt előléptetés. A krokodil általában nyugodt, de éjszaka a legvadabb álmait is valóra váltja. Életfeladata szerint ebben az életében a munkahely, a karrier kerül előtérbe, és egyetlen szerelemre, a nagy Ő-re számíthat.

 

 

 Korsó - Kumbha

 

(február 14.- március 14.)

 

 


Ritkán nevet szívből, tudatosan visszafogja magát, igen szemérmes. Konzervatív, mégis ellentétes, sokszor a végletek embere; egyszerre vágyik arra, hogy valaki az oltalmazza, ugyanakkor szabadsága is létfontosságú. Kedves, szimpatikus megjelenésű, de mégis keveset mosolyog. Ebben az életében nem egyszer úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé, sem őt, sem tehetségét.

 

 

Hal - Mina

 

(március 15.- április 14.)

A Hal rettentő találékony, büszke, kreatív, mégis ritkán valósítja meg álmait, terveit. A Hal jegyű személy ebben az életében nem nagyon képes a füllentésre, igen jók a megérzései, akár titokzatosnak is tűnhet. Elrejti büszkeségét, palástolja pozitív tulajdonságait.

 

 

Kecskebak - Mesha

 
(április 15.- május 15.)

Törekvő, intelligens személy, szellemi képességei általában jóval az átlag felett mozognak, sokat ad mások véleményére, így kerülhet könnyen vezető pozícióba, vagy épp egy társaság középpontjába. Kicsapongónak tűnhet, de korosodva lehiggad. Tanulnia kell hibáiból, kevesen fogják csodálni tehetségét, de ez csak fejlődését szolgálja.

 

 

Bika - Vrishabha

 

(május 16.- június 16.)

Művészetek nagy rajongója, általában maga is rendelkezik valamilyen tehetséggel, romantikus és érzéki. Hűséges, monogám, ha megtalálja élete párját. Elutasítja a hanyagságot, nem tűri a hányavetiséget. Nem barátkozó típus, nehezen nyílik meg, mégis ha egyszer valakit megkedvel, azt ltalában egy életre a szívébe zárja. Szorgalmas és sok időt tölt munkával, tanulással, otthona csinosítgatásával. Ebben az életben a legfontosabb számára a család, és az ezzel járó bizotnság.

 

 

 

Emberpár - Mithuna

 
(június 17.- július 16.)

Az emberpár jegyében napvilágot látottak mindig kettős személyiséggel rendelkeznek. Szinte mindent kétségbe von, megkérdőjelez. Szeret másoknak tetszeni, kiemelkedő humorérzékkel rendelkezik, bárkinek elcsavarja a fejét. Hangulata rendszerint ingadozó, egyik pillanatról a másikra csapong a jó és rosszkedv között. Ebben az életben állandó konfliktushelyzetbe kerülnek, későn válnak igazán felnőtt emberré.

 

 

 

Rák - Kataka

 
(július 17.- augusztus 17.)

A Rák rendkívül érzékeny és érzelmes, szenvedélyét megpróbálja mindig mélyen titkolni, mégis minden az arcára van írva. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindahhoz, amit egyszer megszerzett és megszeretett. Szinte retteg attól, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet és a kötődés kapja a központi szerepet. Arra törekszik, hogy minél több szeretetet adjon és kapjon. Anyagiakban nem túl szerencsés.

 

 

 

Oroszlán - Simha

 
(augusztus 18.- szeptember 17.)

Az Oroszlán, sosem merül ki a harcokban, szinte azonnal képes megújulni. A luxus, az extravagancia és a gyönyör megszállottja. Sokat ad a külsőségekre, legyen szó megjelenésről, vagy értéktárgyakról. Nem szereti az értéktelen csecsebecséket. Becsületes jellem. Életében a szerelmi- és testi kapcsolatok jutnak főszerephez.

 

 

 

Hajadon - Kanya

 
(szeptember 18.- október 17.)

Visszahúzódó, óvatos, előrelátó. A Hajadon precíz, napjai előre megtervezett rend szerint zajlanak, sőt már hetekre előre tervez. Távolságtartónak tűnhet, de csupán körültekintő és óvatos. Fontos szerepet játszik mindennapjaiban a becsületesség, és a másokhoz kötődő kapcsolata. Legtöbbször mások árnyékában él és dolgozik, sőt könnyen befolyásolható. Minimális az esély, hogy vezető pozícióba kerüljön, s rendszerint a szerelemben is partnerétől függ.

 

 

 

Mérleg - Tula

 
(október 18.- november 16.)

A Mérleg előrelátó, igazi társasági ember, rajong az új ismeretségekért, kapcsolatokért. Ragaszkodó és emberszerető, bár családjának ez néha terhes is lehet. A munkája és partnere iránti szeretete köti le elsősorban. Odaadó, az utolsó forintját is odaadja embertársának, ha szükséges. Boldog és életvidám, ha mindennek részese lehet.

 

Skorpió - Vrischka

 
(november 17.- december 16.)

Rendkívül energikus személyiség, szenvedélyes, bár néha vad, sőt agresszív. Olyan partnert választ, aki odaadó, és meghunyászkodó, mert Ő maga szeret másokon uralkodni. Soha senki nem ismeri ki igazán, sőt sokszor félreismerik. Szerelmi élete általában zavaros és fiatal korában gyakran váltogatja partnereit. Alapvetően bizalmatlan, pedig vele szemben is azok barátai, családtagjai.

 

Íj - Dhanus

 
(december 17.- január 14.)

Képes az állandó megújulásra, energikus, mozgékony, ambiciózus jó vitapartner. Mindenért képes lelkesedni, örök optimista. Ebben az életében megkell tanulnia, hogy a környezetére is oda kell figyelnie, nem csak magára, sőt néha nem árt, ha engedelmeskedik nekik.

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Rád jellemző az aszcendensed?
Igen
Nem
Egy része
Diavetítő
Naptár